IMG 2464

До автори и създатели на детска литература

Вие сте автор или създател на съвременна детска литература? Търсили ли сте платформа за представяне и разпространение на Вашата работа? Не търсете повече! Prikazka.bg отправя гореща покана към всички талантливи творци в областта на детската литература.

В Prikazka.bg разбираме предизвикателствата, пред които са изправени независимите автори и творци, когато става въпрос за публикуване и разпространение. Ето защо сме развълнувани да Ви предложим специално място в нашата уеб платформа, където можете да представяте и продавате своите завладяващи книги и възхитителни творения.

Присъединявайки се към нашата платформа, ще получите достъп до постоянно разширяваща се аудитория от читатели и родители, които са нетърпеливи да открият нова и уникална детска литература. Ние ще се погрижим за логистиката, от представянето на продукта до сигурните транзакции, оставяйки Ви повече време да се съсредоточите върху творческите си начинания.

Нашият модел на партньорство е прост: за всяка продажба, извършена чрез нашата платформа, ние се договаряме за справедлив процент комисионна, която ще Ви бъде изплащана периодично. По този начин можете да споделите Вашите творения със света, като същевременно получавате признанието и финансовото възнаграждение, което заслужавате.

За да се впуснете в това вълнуващо пътешествие с нас, просто посетете нашия уебсайт на https://prikazka.bg и разгледайте възможностите, които Ви очакват. Нямаме търпение да покажем Вашия талант и да представим работата Ви на нетърпеливите читатели.

Независимо дали сте написали очарователни приказки, завладяващи романи, прочувствени стихотворения или ако създавате прекрасни образователни продукти за деца, ние Ви каним да станете част от нашата нарастваща общност. Нека заедно създаваме онзи магнетизъм на детската литература, която носи радост на младите сърца.

Присъединете се към Prikazka.bg днес и се впуснете в нова глава на успеха във Вашия творчески път!

Сърдечни поздрави,

Екипът на Prikazka.bg

«
»

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *