chuden - album na Jany Kovacheva

“Чуден” – новият детски музикален албум на “Светилникът”

Албумът “Чуден” е към втората музикална книга, която предстои да излезе, на автора и изпълнителя Жани Ковачева, Всяка песен е малък етюд, който носи своето послание.

“Виждаш ли чудеса?” е въпрос, зададен в една от песните. Достатъчно е да погледнем света около нас с възхищение и благодарност и да открием чудеса, които да ни напомнят, че сме част от един вълнуващ Живот, който ни е подарен. Децата се възхищават на малките камъчета, листенца, животинки, които възприемат като близки приятели – всичко около тях е чудно и привлекателно. И докато расте може ли детето да задържи този поглед на възхищението, запазвайки чистота на своя детски свят?

С втория албум “Чуден” заедно с музикалния албум “Сияйна среща” Жани Ковачева като автор и изпълнител и Самуел Ефтимов като музикален продуцент и аранжименти отново сътворяват музика за детето вътре в нас.

Албумът “Чуден” може да се слуша свободно, но със закупуването му, Вие подкрепяте авторската музика за деца. В сайта ни prikazka.bg може да намерите и закупите инструменталите към всяка песен.

«
»

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *