Начини на плащане

1. Банков превод

Можете да извършите плащане по банков път на дължима сума по направена поръчка, като доставка се извършва САМО след потвърждение за банков превод на дължимата към поръчката сума.

Следните данни за плащане чрез банков превод на PRIKAZKA.BG ще получите след завършване на поръчката, в страницата за потвърждение за успешно направена поръчка, както и в имейла за нова поръчка:

УниКредит Булбанк АД
IBAN: BG91UNCR70001523474030
BIC CODE: UNCRBGSF
Титуляр на сметката: Степ ъп медиа продакшън ЕООД

Като основание за превода трябва да впишете номера на Вашата поръчка.

Ще се свържем с Вас за уточнения по поръчката.


ВАЖНО

След като направите поръчката, имате гратисен период от 15 работни дни, в който можете да направите плащане по банков път. След изтичането му вече няма да можете да извършите плащане за съответната поръчка и тя автоматично ще бъде отказана и ще премине в статус „Анулирана“.

2. Дебитна / кредитна карта

Можете да платите с банкова карта, издадена от българска или чужда банка, директно, като транзакционната валута при плащане с карта е български лев (лв). Видовете приемани карти са: MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro, Visa, Visa Electron, V PAY.

За идентифицирането Ви като картодържател, платежният сървър за електронна търговия на обслужващата ни банка поддържа схемите за верификация на международните картови организации – Verified by VISA и MasterCard SecureCode. 

Онлайн плащането с дебитна или кредитна карта при пазаруване в prikazka.bg става чрез виртуален ПОС терминал на Борика. При завършване на поръчка сайтът ще Ви прехвърли към страница, където да извършите плащането. Данните, които трябва да попълните, са:

– Номер на картата
– CVV – трицифрен таен код от гърба на картата
– Дата на валидност на картата
– Име на картодържателя

Степ ъп медиа продакшън ЕООД не съхранява картови данни на своите клиенти, пазарували онлайн и платили посредством дебитна или кредитна карта!

Всички посочени цени са в български лева и са с включено ДДС.

** Изключват се доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.